NYHETER

Ny digitalmikser 2016!

Vi1 er den mest kompakte Vi-mikseren, med core og lokale I/O intergrert i konsollen. Med sine 46 lokale innganger fordelt på 32 mic/linje, 6 digitale og 4 stereo FX returer samt 27 linje- og 6 digitale utganger kan den fint stå på egne ben i mindre produksjoner.

Maksimalt kan Vi1 mikse 64 kanaler, og er selvfølgelig kompatibel med Vi-seriens eksisterende stageboxer.

Vi1 har 24 multifunksjonsbusser, hvorav 8 kan konfigureres som matrise, og LCR. Den har også arvet faderglow, 4 Lexicon maskiner og BSS grafiske EQ på alle busser fra sine større søsken.

Software, funksjoner og kontroller er nøyaktig slik vi kjenner fra før, dog med en kompakt og ny layout. EQ, dynamiks, routing og de andre funksjonene er nå tilgjengelig gjennom den nye 22" "widescreen Vistonics" skjermen. Show-filer er selfølgelig kompatible mellom alle Vi-miksere, og Virtual Vi offline editor er tilgjengelig også for Vi1.

Med Soundcraft Vi1 er den velkjente Vi lydkvaliteten og brukervennligheten endelig tilgjengelig i et lavere prisnivå.

Ny PA SLS Audio LS 8800 Line Array 2016!

High-End Line array med  36 topper og 14 SLS EL 218.

Kan også brukes med våre Turbosound TSW-721 bunner. (24 stk)

Toppene LS800 består av 2x8" og 1x6" båndskant. Subbene 218EL består av 2x18". 

Systemet er produsert i USA av SLS Audio. www.slsaudio.com

Et virkelig highend system som låter ekstremt bra. 2 veis aktivt delte topper.

Ny Tiger Touch 2016!

Den nye Avolites Tiger Touch II representerer den Definitive Hybrid konsollen. En hybrid av kraftige Diamond 4 funksjonalitet kombinert med det vennlige Pearl grensesnitt - uten tvil næringens favoritt!

En hybrid av raske, tilgjengelige, «hands on» kontroll jobber sammen med den intuitive touch-skjermen. Dette responsive, bred skjerm, touch-grensesnitt gir en sømløs kobling mellom funksjonalitet og brukervennlig softwaren Titan.

Nytt Scenetak 7 x 6m 2016!

© 2012 - 2022 Fusa Lyd & Lys AS
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!